Kisah Kejayaan

Success Story
===========
NEVER BE AFRAID OF FAILURE, BUT BE AFRAID OF NOT TRYING

JANGAN TAKUT DENGAN KEGAGALAN, TAPI TAKUTLAH APABILA KITA TIDAK BERANI UNTUK MENCUBA

Bisnes Shaklee ni untuk semua. Tak perlu rasa, aku tak ada ijazah, jadi tak boleh maju atau aku ada PhD, tak sepatutnya jual vitamin. Bukan macam tu. 

Sharing manfaat dan kebaikan Shaklee ini boleh dibuat oleh semua orang. Asasnya adalah untuk bantu lebih ramai yang sihat dan jana income. Baik, hari ni, Saya nak kongsikan Cerita Shaklee Dr. Faye Fang pemegang Ijazah kedoktoran Kejuruteraan Kimia yang mula berkongsi kebaikan Shaklee tanpa dirancang, tanpa modal, dan yang lebih penting, tanpa desakan. 

{ Master Farihah > Master Fahana > Master Dr. Hasifah > Ita Athirah Ahmad > Munirah Mohd Ali > Jeslynn Seow > Dr. Fang }

Jom baca : 
(Ada translation di bawah)

>>>>

farihah surijunior.com:
MY SHAKLEE STORY

I never know the importance of supplements until I come to know about Shaklee.

I never know that in order to have a healthy body, I need to have healthy body cells. Healthy body begins at cellular level.

Before knowing Shaklee:
✅Having a balance diet was really a struggle for me back then. That explains why I had a bad breastfeeding journey when Baby Gio was born because I do not have enough supply for him.

✅ My skin condition changes as soon as I found myself pregnant with Baby Gio - pigmentation, fine lines, wrinkles, dark skin etc.

✅I was a research student with no income. Spending extra for supplements was really a struggle for me.

However, things changed. I came to know about Shaklee through Jess. I was attracted to the BUY 6 FREE 1 Collagen Promo in Dec 2016. I fork out money from my savings to buy those collagen.

Since then, I see improvements on my skin - radiant, less wrinkles and fine lines, less pigmentation.

I was very confident with Shaklee Collagen and was invited by Jess to be part of Shaklee business. I accepted her offer immediately because I want to earn extra income for myself.

Guess what? From no biz background, I managed to close RM 10,000 sales in 26 days and got myself promoted to SV. I managed to earn my first 4 figures income from Shaklee. Seriously, I didn't expect that. Luckily I made the decision to give myself a chance try.

With the money that I earn, I bought myself the Shaklee Postnatal Set. It helps to fill the nutritional gap which therefore, helps to boost up my milk supply. I'm glad that I'm still able to breastfeed my 7 months old Baby Gio exclusively.

Thanks for the Shaklee Effects. I'm very happy with the products and I'm even more excited with the business.

That's why, I have never stop sharing about Shaklee since the first time I joined till now.

Great things are meant to be shared because SHARING is CARING.

I've been in the Shaklee biz for 5 months. I never expect that I've grown so much in Shaklee. From SID to a Coordinator Rank with Fast Track Car Bonus Completed!! All in 5 months. I never expect that I'm able to generate my own passive income here. Even though I am having a holiday, my biz is still running. I am still generating income.

I'm glad that I made that one very important decision 5 months ago. A decision which has changed my entire life. A decision which is getting me closer to my dream. A decision where I can have freedom in time and financial.

So what was that decision?

It was a decision to give myself a chance to TRY to be in Shaklee Business.

Never be afraid of FAILURE, but be afraid of NOT TRYING!

I don't regret the things I had done, I just regret the things I didn't do when I had the chance.

Flora Tee
Coordinator
Founder of TEG
Fast Track Car Bonus Achiever

#teamTEG
#bizwithmommyf

*******
Saya tidak pernah sedar kepentingan suplemen sehinggalah saya berjumpa Shaklee

Saya tidak pernah tahu bahawa untuk mendapatkan tubuh yang sihat, saya perlu memiliki sel-sel tubuh yang sihat. Tubuh yang sihat sebenarnya bermula dari peringkat sel.

Sebelum jumpa Shaklee :

😣Susah sangat saya nak amalkan diet seimbang. Dan mangsanya, anak saya, Baby Gio tak dapat susu ibu yang cukup

😣Kulit saya berubah semasa mengandungkan Baby Gio - Pigmentasi, garis-garis halus, kedut, makin gelap dll.

😣Saya pelajar tanpa pendapatan. Nak spend duit untuk suplemen, mungkin suatu yang mustahil untuk saya

Walaubagaimanapun, keadaan berubah. Saya kenal Shaklee melalui Jess Saya sangat berminat nak beli Collagen Promo pada Disember 2016. Korek tabung! Semata-mata untuk kolagen Shaklee

Sejak dari itu, saya lihat perubahan hebat pada kulit saya - berseri-seri, kurang kedut, kurang garis halus dan pigmentasi

Saya sangat yakin dengan Shaklee Collagen Powder dan Jess jemput saya buat bisness. Saya terus terima tawaran Jess sebab saya perlukan extra income untuk diri sendiri




Hebatnya saya, dari ZERO business background, saya berjaya buat sales RM10,000 dalam masa 26 hari dan terus capai Supervisor! Inilah income 4 angka pertama saya dengan Shaklee

Seriously, saya tak pernah jangka saya pergi sejauh ini. Mujurlah saya ambil keputusan dan beri peluang pada diri saya untuk cuba

Dengan income tersebut, saya beli Set Postnatal Shaklee. Set ni bantu saya penuhi ketidakcukupan nutrisi tubuh saya. Dan seterusnya, dapat meningkatkan penghasilan susu ibu untuk Baby Gio. Saya  sangat gembira dan teruja yang saya masih mampu menyusu Baby Gio secara eksklusif.



Thanks for the Shaklee Effects. Saya sangat gembira dengan produk Shaklee dan saya leeebih teruja dengan bisnesnya juga

Sebab itulah, saya tak pernah berhenti berkongsi tentang Shaklee sejak hari pertama saya join hingga sekarang

Perkara-perkara hebat sebegini sepatutnya dikongsi. Great things are meant to be shared because Sharing is Caring.

Saya telah berada dalam bisnes Shaklee selama 5 bulan. Saya tidak menyangka saya boleh pergi sejauh ini. Daripada SID biasa kepada seorang Coordinator dan dah pun lengkapkan Program Car Bonus! Semua ini hanya dalam tempoh 5 bulan!

Saya tak menyangka saya boleh jana PENDAPATAN PASIF dengan Shaklee. Walaupun sedang bercuti, bisnes saya sentiasa berjalan dan saya sentiasa menjana income.

Saya happy dan bersyukur saya telah membuat keputusan yang penting untuk mula berkongsi 5 bulan yang lalu. Keputusan yang telah mengubah hidup saya. Keputusan yang membawa saya semakin hampir dengan impian saya. Keputusan yang membolehkan saya memiliki kebebasan masa dan kewangan

Apa keputusan tersebut?

Keputusan untuk memberikan peluang kepada diri saya untuk mencuba berada di dalam bisnes Shaklee

Jangan takut kepada kepada kegagalan tapi takutlah bila kita tidak langsung mahu mencuba. 

Saya tak pernah menyesal dengan apa yang saya buat, tapi saya cuma menyesal dengan perkara yang saya enggan cuba apabila diberi peluang

Flora Tee
Coordinator
Founder of TEG
Fast Track Car Bonus Achiever 


Ajum sertai kami, lakarkan kisah kejayaan anda sendiri bersama Shaklee.😊

Team EpalMin
Tipah, Your Trusted Sid 6011-35212769

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top